Palveluitamme

Joensuun Uusi Apteekki palvelee

Joensuun Uusi Apteekki on ollut edelläkävijä palvelujen kehittämisessä. Apteekin Terveyspiste aloitti toimintaansa vuonna 2009 ollen ensimmäisiä koko Suomessa. Tuomme tarjolle myös muita lääkehoitojen onnistumista tukevia ja asiakkaiden hyvinvointia ja terveyttä edistäviä lisäpalveluja. Tarjoamme myös lääkkeiden annosjakelua ja reseptien uusimispalvelua. Nämä APTEEKKI-palvelut ovat maksullisia lisäpalveluja.

 

Terveyspiste

Muistathan, että olemme koonneet yksittäisistä Apteekin Terveyspisteen toimenpiteistä ja mittauksista uusia palvelupaketteja terveydentilasi kartoitukseen. Näitä paketteja ovat sairaanhoitajan terveyskontrolli, astmakartoitus, hoitajan terveys- ja muistikontrolli sekä sydänterveyden kartoitus. Esimerkiksi sairaanhoitajan terveyskontrolli isältää alkukartoituksen ja neuvonnan, kehonkoostumismittauksen, diabeteksen riskitestin, verenpaineen ja PEFmittauksen sekä kolesteroli- verensokeri ja CRP -pikatestit.

Katso tarkemmin ja varaa aika sairaanhoitajalle alla olevasta valikosta tai soita 010 231 3087 apteekin aukioloaikoina.

 

Lääkehoidon tarkistuspalvelu

Tarjoamme lääkehoidon tarkistuspalvelua. Palvelu sopii iäkkäille ja monia lääkkeitä käyttäville. Tarkistuspalvelussa varmistetaan lääkeiden yhteensopivuus sekä oikeat ja tarkoituksenmukaiset ottoajankohdat suhteessa vuorokaudenaikaan, ateriointiin ja toisiin lääkkeisiin. Lääkehoidon tarkistuspalvelusta saat aina kirjallisen yhteenvedon mukaasi.

Palvelun hinta on 50 euroa.

Varaa aika apteekista puh. 010 231 3084

Synlab laboratoriotutkimukset

Apteekin Terveyspiste toimii SYNLABin laboratoriotutkimuksien näytteenottopisteenä. SYNLAB tarjoaa kattavan valikoiman laboratoriotutkimuksia. Voit varata ajan tutkimuksiin verkosta tai soittamalla. Tutkimuksen jälkeen saat tulokset Terveyskansioon usein jo samana päivänä, mutta viimeistään 1-3 työpäivän kuluessa.

Huippuetu kanta-asiakkaillemme! Yksittäiset SYNLAB-verikokeet ilman näytteenottomaksua
(arvo 16 eur) ja 10 % alennuksella!

Ajanvaraus:
Valtakunnallinen ajanvaraus 010 326 3260
www.synlab.fi